Bare portbagaj, o solutie eficienta de transport

on
Categories: Fără categorie

Atunci cand pleci la drum, e foarte important ca automobilul tau sa fie configurat si dotat corespunzator. Ce inseamna totusi sa ai masina dotata corespunzator? In functie de nevoile tale poate ca vei dori sa transporti bagaje sau poate ca transporti incarcaturi mai mari. Asa ca in ambele cazuri cea mai buna solutie este dotarea masinii tale cu un set potrivit de bare transversale sau cu un portbagaj auto.

Bagajele nu mai sunt o problema

Daca in fiecare vara pleci la mare cu familia mai mult ca sigur vei avea pe langa lucruri organizatorice si o groaza de bagaje cu tine. Ce vei face pentru a transporta bagajele cu usurinta? Stim acele situatii in care, desi ti-ai calculat bine spatiul din portbagaj, bagajele tale tot nu incap.

Solutia nu este sa iti cumperi o masina mai mare si nici numarul bagajelor pe care le ieii cu tine in vacanta nu-s neaparat problema. O solutie potrivita pentru aceasta problema sunt barele transversale. De ce este un portbagaj auto solutia? Pentru ca pe iti poti atasa accesorii precum o cutie portbagaj, un suport de biciclete, un suport de ski sau snowboard pe aceste bare si vei pleca in calatorie pregatit.

Barele transversale Menabo reprezinta solutia cea mai buna daca tu calatoresti des si pe distante mari. Aceste bare transversale sunt utile pentru orice tip de automobilist.

La ce ne referim? La faptul ca iti pot fi utile in orice situatie. Chiar daca nu folosesti masina pe distante ori trasee lungi, chiar si in oras barele transversale iti vor fi utile la mai multe activitati de transport. 

Cum se pot monta barele transversale pe masina ta?

Montajul unui set de bare transversale pe autoturism se face rapid si usor. Barele transversale Menabo vin cu instructiuni simple si utile pentru orice montaj. Gama noastra de bare portbagaj este una diversificata si practic aproape orice automobil existent pe piata are un model compatibil de bare. Gama Menabo pe care noi o recomandam are un corespondent in orice model de masina existent pe piata.

Exista mai multe moduri de montare a barelor pe masini, dar aici depinde foarte mult de modelul masinii si caroseria plus anul de fabricatie. In functie de aceste aspecte barele pot fi cu prindere fixa in caroserie sau cu prindere tip gheara pentru acele autoturisme care impun un asa montaj in functie de caroserie. Pe deasupra exista si bare transversale care se monteaza si se ataseaza de barele longitudinale ale autoturismului.

Mentenanta unui set de bare transversale?

Barele transversale Menabo sunt prevazute cu sistem antifurt. Asta inseamna ca le poti lasa montate pe masina ta atunci cand nu le folosesti. Cu toate acestea recomandam sa verificati si sa ungeti periodic butucii sistemului antifurt cu care acestia sunt prevazuti.

In plus, barele transversale Menabo au un design elegant si se potrivesc cu caroseria oricarei masini de pe piata. Barele montate pe plafonul masinii tale va vor oferi si un aer de versatilitate caroseriei, potrivindu-se cu aceasta perfect.

In cazul in care te-ai hotarat ca este momentul sa montezi pe masina ta bare transversale trebuie sa cunosti cateva specificatii ale autoturismului. E foarte important sa cunosti modelul masinii tale, anul de fabricatie si daca automobilul dispune de bare longitudinale. Aceste detalii sunt necesare pentru identificarea setului corect de bare transversale pentru masina ta. Pe deasupra, noi te putem ajuta cu sfaturi si configuratii potrivite pentru ca masina ta sa aiba barele transversale indicate. Te putem consilia prin telefon, dar si in showroom-ul nostru din Bucuresti, Strada Traian Popovici numarul 77.