Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Prin acceptul termenelor si conditiilor din magazinul online suportbicicleta.ro va asumati in mod neconditionat si acceptul pentru politica de confidentialitate pe care o puteti citi aici: Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Va recomandam ca inainte sa plasati o comanda pe site-ul suportbicicleta.ro sa cititi cu atentie termenii si conditiile inscrise pe site. Comandarea pe acest site implica acceptarea acestora.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe activitatea pe site.

Politica de utilizare cookie o puteti citi aici: Politica de utilizare Cookie-uri

DISPOZITII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line suportbicicleta.ro. SC Stefarian Prod SRL, societate comerciala legala infiintata conform legilor romane, cu sediul in Adjud, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J39/689/1991 cod fiscal nr. RO1454579, adresa de e-mail office@suportbicicleta.ro Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor prezente si acceptarea de catre Dumneavoastra a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail).

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila.

PRODUSE

Magazinul on-line suportbicicleta.ro este specializat in comercializarea de suporturi auto pentru echipament sportiv, biciclete, schiuri si placa snowboard, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit virsta de 18 ani. Suportbicicleta.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. Suportbicicleta.ro nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.suportbicicleta.ro va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pasi.

Pasul 1: logare in contul de utilizator (cu ADRESA DE EMAIL si PAROLA) sau INSTANT CHECKOUT (cumparare rapida) fara logare care va permite achizitionarea produselor fara autentificare pe platforma web.

Pasul 2: alegerea produselor cu optiunea „Adauga in cos” disponibila in dreptul fiecarui produs. Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul „Consulta cosul”;

Pasul 3: Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau mentionate detalii utile in casuta de comentarii/mentiuni pusa la dispozitie in formularul de comanda, precum adresa de livrare. Modalitatea de plata este personala sau ramburs.

Pasul 4: plasarea comenzii. Dupa apasarea butonului „Trimite comanda” produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri.

Pasul 5: Odata trimisa comanda, veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile produselor comandate si detaliile privind livrarea). De asemenea, un reprezentant suportbicicleta.ro va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru validarea finala a adresei de livrare si comunicarea taxei de transport. In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate.

PRETURI

Preturile afisate pe suportbicicleta.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA.

CONDITII SI MODALITATI DE PLATA

Plata comenzii se poate face prin rambus, in numerar. Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice/sau prin email a comenzii. Plata se face catre curierul suportbicicleta.ro care efectueaza livrarea sau catre reprezentantul firmei de curierat.

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, cu respectarea urmatoarelor conditii: ulterior efectuarii comenzii pe site-ul suportbicicleta.ro, veti fi contactat prin email si telefon de catre operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, a pretului comenzii, a adresei si a tarifului de livrare si pentru stabilirea detaliilor legate de livrare. Livrarea se face in termen de 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de catre operatorul suportbicicleta.ro. Termenul mentionat este orientativ, acesta putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Livrarea produselor se face de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, intre orele 09:00-18:00. Livrarea produselor se va face la adresa indicata de Dumneavoastra in comanda.

GARANTIE

In conformitate cu prevederile Legii nr.449/2003, termenul de garantie este:
Sisteme de prindere cu bare transversale, accesorii auto, suporti bicicleta, suporti schi/snowboard Thule – 5 ani
Sisteme de prindere cu bare transversale, accesorii auto, suporti bicicleta, suporti schi/snowboard  Saris, F. lli Menabo, Fabbri – 2 ani
Cutii-portbagaj F.LLI MENABO, Fabbri – 2 ani
Cutii-portbagaj THULE – 5 ani
Cutii-portbagaj cu prindere pe carligul de remorcare ARAGON – 2 ani

Drepturile cumparatorului conform Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora:
*vanzatorul este raspunzator pentru orice lipsa a conformitatii existente la momentul livrarii produselor;
*in caz de lipsa de conformitate, cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsele la conformitate, fara plata, prin repararea sau inlocuire, sau sa beneficieze de reducere corespunzatoare a pretului ori rezolutiunea contractului privind acest produs, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a primit produsul
*garantia acopera cel mult valoarea produsului vandut cumparatorului;
*orice reclamatie se va raspunde in termen de 10 zile de la data inregistrarii. In cazul in care nu se poate constata defiecienta in cadrul societatii si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.
*bunurile  care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi aduse/expediate la firma vazatoare, sau la importator direct impreuna documentul de cumparare si certificatul de garantie.

 Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
*defectiuni cauzate de utilizarea neconforma a produsului, a unei proaste intretineri, a neglijentei sau a lipsei de atentie a soferului;
*defectiuni cauzate de utilizarea produslui pentru alte scopuri decat cele recomandate de producator;
*defectiuni cauzate de avarii survenite in urma unui accident sau cauzate de factori externi (ploaie, umezeala excesiva, mediu coroziv, etc);
*defectiuni cauzate de montaj necorespunzator, fara respectarea instructiunilor de montaj si intretinere.


ALTE CONDITII
Daca in urma analizarii defectiunii, s-a constatat ca aceasta s-a datorat utilizarii necorespunzatoarea a produsului, sau nerespectarii instructiunlor de folosinta, cumparatorul nu va putea beneficia de serviciile prezentului certificat.
Nu se admit la retur produse ce prezinta deja uzura normala. Termenul de retur este de 14 zile lucratoare de la data facturarii. Solicitarile de retur trimise dupa acest termen, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data facturarii, vor fi aprobate doar in cazuri exceptionale si se va percepe o taxa de retur de 25% din valoarea produsului. Peste termenul de 30 de zile lucratoare nu se accepta retururi. Produsele care sunt aduse retur din alte motive decat cele de garantie (si care nu au fost folosite, montate) se accepta numai in ambalajul original nedeteriorat (rupt, murdar, scris, etc) si in componenta completa.
Oricare ar fi defectiunea produsului, care trebuie inlocuit sau reparat, SC STEFARIAN PROD SRL nu va fi supusa platii oricaror daune ce depasesc pretul de achizitie al produslui. Prezentul contract de garantie nu afecteaza drepturile cumparatorului cu privire la legislatia obligatorie de garantie si protectia consumatorului prevazuta de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora si OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

DECLARATIE DE CONFORMITATE
SC STEFARIAN PROD SRL, inmatriculata la Registrul Comertului J39/689/1991, sediul social Str. N. Balcescu, Nr. 17, Adjud, Jud. Vrancea, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, in conformitate cu normele stabilite de Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea , securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele din factura aceasta nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Hotararea Guvernului Nr. 1022/2002, ISO9000, ISO9001, ISO9002, TUV.

LIMITELE RESPONSABILITATII :

Suportbicicleta.ro nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

RECLAMATII

Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa de e-mail office@suportbicicleta.ro sau numarul de telefon 0727084531

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Stefarian Prod SRL, inregistrat la Registrul comertului cu numarul J39/689/1991 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin furnizarea de catre Dumneavoastra a urmatoarelor date cu caracter personal : e-mail, nume si prenume, adresa, telefon, Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele Dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Stefarian Prod SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre SC Stefarian Prod SRL cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, parola, confirma parola, nume si prenume, adresa, telefon, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor Dumneavoastra cu caracter personal sunt: • Transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin cu privire la activitatea desfasurata de suportbicicleta.ro, cu privire la produsele pe care societatea SC Stefarian Prod SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea SC Stefarian Prod SRL, in cazul in care ati bifat casuta Aboneaza-te la newsletter sau daca v-ati creat cont pe site-ul suportbicicleta.ro, fara alte obligatii sau plati din partea SC Stefarian Prod SRL fata de persoana dumneavoastra; • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii

Prin bifarea casutei Aboneaza-te la newsletter din formularul pentru crearea contului pe site-ul suportbicicleta.ro, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la www.suportbicicleta.ro cu privire la activitatea desfasurata de www.suportbicicleta.ro, cu privire la produsele pe care societatea suportbicicleta.ro le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea suportbicicleta.ro. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la suportbicicleta.ro nu va bifa casuta, Aboneaza-te la newsletter. In cazul in care persoana abonata la newsletter, la un moment dat, nu mai doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de suportbicicleta.ro, cu privire la produsele pe care societatea suportbicicleta.ro le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea suportbicicleta.ro aceasta poate bifa casuta de dezabonare din cadrul email-ului suportbicicleta.ro.

LEGISLATIA APLICABILA:

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic; Ordonanta Guvernului nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata cu modificarile si completarile ulterioare Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata; Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.