Cum iti alegi barele transversale potrivite pentru masina ta

on
Categories: Uncategorized

Orice posesor de autoturism cunoaste acele momente cand ai nevoie de o solutie prin care sa transporti mai rapid si mai usor orice cu masina ta. Vorbim despre acel tip de transporturi precum o piesa de moblier, sau poate produse de bricolaj pentru renovarea noii camera,  ori poate noile traverse pe care le vei monta acasa. Indiferent de ceea ce vrei sa transporti masina ta are nevoie de un accesoriu care te poate ajuta sa gasesti solutia la dilema transportului. Cea mai buna idee pentru tine este alegerea unui set potrivit de bare transversale pentru autoturismul tau.

Barele transversale reprezinta acel accesoriu auto care se monteaza fie direct in caroseria masinii fie prin gheare se ataseaza de caroseria masinii. Barele auto te pot ajuta sa transporti diverse, dar in plus pot fi folosite in tandem cu alte accesorii utile precum:

-Suport pentru bicicleta

-Suport pentru schiuri

-Suport pentru snowboard

-Cutie portbagaj

Barele transversale pot veni in diverse marimi si dimensiuni, iar diversitatea acestui accesoriu auto este descris si de catre varietatea modurilor de prindere a barelor de autoturism. Practic fiecare marca de autoturism, dar si fiecare model de autoturism in partea are un anumit set de montaj.

Acest set cuprinde kit-ul de montaj, barele transversale, picioare sau gheare de prindere si toate celelalte componente necesare unui montaj complet. Asadar, barele transversale pot fi considerate ca fiind un accesoriu auto versatil si adaptabil pentru o multitudine de autoturisme existente pe piata.

Cum montez un set de bare transversale pe masina?

Barele transversale Menabo se monteaza rapid si usor nefiind nevoie de mai mult de 15 minute pentru un montaj complet. Barele auto Menabo vin cu instructiuni simple si utile pentru orice montaj. Gama Menabo bare portbagaj este diversificata si acopera o raza de compatibilitate cu peste 80 de modele de masini.

Montajul unui set de bare transversale pe autoturism se face rapid si usor.

Exista mai multe moduri de montare a barelor pe masini, dar aici depinde foarte mult de modelul masinii si caroseria plus anul de fabricatie.

In functie de aceste date despre masina barele recomandate pentru anumite modele de masina pot fi cu prindere fixa in caroserie sau cu prindere tip gheara. Exista si autoturisme care nu au din fabricatie punct fix in caroserie pentru montarea barelor. Asa ca pentru acele autoturisme care impun un asemenea montaj va fi recomandata metoda de prindere cu gheara.

Exista pe piata si bare transversale care se monteaza si se ataseaza de barele longitudinale ale autoturismului. Gama Menabo include si astfel de modele de bare auto. Aceste tipuri de bare transversale se monteaza doar pe bare longitudinale si nu sunt recomandate pentru altfel de autoturisme.

Mentenanta si siguranta unui set de bare transversale?

Barele transversale Menabo sunt prevazute cu sistem antifurt, iar acest sistem este unul indicat pentru cei care decid sa lase barele auto montate pe masina chiar daca nu au garaj propriu.

Asta inseamna ca poti lasa barele transversale montate pe masina atunci cand nu le folosesti. Cu toate acestea recomandam sa verificati si sa ungeti periodic butucii sistemului antifurt cu care acestia sunt prevazuti. Barele auto Menabo vin dotate si cu sistem antifurt integrat sau pot fi personalizate, la cerere, cu sistem antifurt special proiectat.

Barele transversale Menabo au un design potrivit cu caroseria oricarei autoturism de pe piata. Barele montate pe plafonul masinii tale va vor oferi si un aer de versatilitate caroseriei, potrivindu-se cu aceasta din punct de vedere aspectual.  

Alegerea barelor transversale potrivite?

Pentru a alege barele auto potrivite pentru tine e important sa cunosti specificatiile masinii. Mai exact, anul de fabricatie, modelul, forma caroseriei si numarul de usi ale autoturismului.

E foarte important sa cunosti modelul masinii tale, anul de fabricatie si daca masina dispune de bare longitudinale.

Tine minte ca barele transversale sunt de doua tipuri. Ele pot fi montate atat pe punct fix in caroseria masinii, dar si pe barele longitudinale cu care autovehiculul vine din fabricatie. Pe deasupra, noi te putem ajuta cu sfaturi si configuratii potrivite pentru ca masina ta sa aiba barele transversale indicate. Te putem consilia prin telefon, dar si in showroom-ul nostru din Bucuresti, Strada Traian Popovici numarul 77.